Sta li ce sad ovi iz RS-a reci na ovo... Srbija jendavno RS-u rekla zbogom samo ovi ovdje nece ili ne mogu to da shvate.
Srbija stiti svoje manjine :P Ali najozbiljnije, idi u Vojvodinu, svi su zasticeni i ne kurce se kad imaju prava. Vojvodina je pravo blago i primer kako se trebaju drugi voditi ali najozbiljnije pricam. Fino, kulturno. Tamo nije bilo proterivanja Hrvata kao sto Hravtska je proterala 250k ljudi. To su cinjenice. Iako me jos neko ubuduce pita, nao ovmo portalu sam da razbijamo predrasude, i da komuniciramo. Sasvim slucajno sma ga otkrio i zanimljivo mi je videti razne komentare, kako ok, tako i one izopacene, pa mi sluzi i kao humor.
Ovom seljaku iz Lukavice vise nije ni potrebno komentarisati. @blabla Jedini razlog sto ovo vlada tamo radi je EU i nista vise a sto se Vojvodine tice ona nije vasa nikada ni bila i samo ljudi cekaju pogodan trenutak da se osamostale. Pricekaj koju godinu pa ces vidjeti. Sve je to bila Madjarska, cak je i BG bio madjarski grad kad su ga Osmanlije osvojili. Vas nigdje nije bilo ...
Prikaži sve komentare (93)