Dok oni kritikuju druge i bave se drugim politickim strankama, u SBB/u dolazi do kidanja dio po dio, dok ne postane stranka zaborava kao i SBiH!
PANIKA SDP-A OD TEŠKOG IZBORNOG PORAZALagumdžija kreće u prljavu političku kampanju protiv Komšića i RadončićaLagumdžija: Loš vaspitačFOTO: AVAZLagumdžija kreće u prljavu političku kampanju protiv Komšića i Radončića Nakon što je SDP doživio nevjerovatan pad popularnosti zbog nesposobnosti Nikšićeve vlade, ali i mnogobrojnih direktorskih otimačina u javnim kompanijama i korupcijskih afera poput najnovije u Autocestama FBiH, vrh te stranke je u velikoj panici od potpune izborne katastrofe u oktobru. Komšić: Meta broj 1 Najnovija istraživanja javnog mnijenja, koja pokazuju izuzetan rast popularnosti Fahrudina Radončića i SBB-a, ali i Željka Komšića i DF-a, koji uz to pridobija Lagumdžijino članstvo i glasače, SDP su toliko zabrinula da su se srozali i dotakli moralno dno. Radončić: Meta broj 2 Naime, kao rezultat strateških savjetovanja, izrodio se politički pobačaj u vidu instrukcije čiju fotokopiju objavljujemo. S obzirom da nema potrebe da prepričavamo nečuvene podlosti, laži i svjesno planirane manipulacije narodom u koje je SDP očito krenuo, čitaocima jedino treba pojasniti da je potpisani Kemo ustvari Kemal Beganović, poslanik SDP-a u Parlamentu FBiH i predsjednik Foruma mladih te dezorijentirane stranke. Činjenica da Lagumdžija svoju mladež uči da su laž, obmana, prevara i neljudskost dio politike SDP-a, više govori o „vaspitaču“ nego o mladim karijeristima te stranke koji se educiraju da se takmiče u lošim stvarima kako bi se dokopali više hiljada pozicija u upravnim i nadzornim odborima, direktorskim i ministarskim pozicijama, odakle kadrovi SDP-a već pune tri godine guraju narod u siromaštvo, bijedu i konfuziju. Instrukcije za nemoral: Rukovodstvo SDP-a svoje mlado članstvo podučava brutalnom laganju Kemo “brljator” Inače, ovo nije prvi put da se nesretni Kemo zapetljava u internetskim prepiskama i podvalama, jer su mediji već pisali o njegovoj blamaži sličnog tipa, kada je komentirao plate federalnih poslanika. Uz to, SDP-ovi online primitivci prije nekoliko dana su sebi napravili skandal na FACE TV-u prilkom falsificiranja rezultata glasanja u „BH Telecomu“, gdje direktori iz te stranke upravljaju tim segmentima telekoma.
Heeeeehe Boli me neka stvar za to sto si postavio, ali izgleda da je laz, samim tim jer ste to dole napisali za Niksica i ovu vladu, Autoceste FBiH, e sa tim se vidi da ste to smeljali, drugi put malo bolje to sastavite!
Prikaži sve komentare (23)