Treba da znate da je ovaj covjek u jednom vecem dijelu svog zivota zahtjevao da ga oslovljavaju sa Jevreme Srbine,a sad realno Jevreme evo ja nijesam Srbin ali sta treba da uradi BG, da pomogne Bosnjacima da pobiju sve Srbe u bosni , aj ne palamudite ovuda sve vam je Srbija kriva , a niko nema ljeba da jede...
Bošnjaci ne bi pobili svoje susjede i njih ne treba braniti od nas, a pogotovu ne neko tamo daleko. Da, Srbija je kriva za sve zlo što se desilo na ovim prostorima zbog svojih pretenzija za stvaranje velike Srbije. Ta ideja je naišla na plodno tle zahvaljujući ovakvim kao vi gospodine iz Nikšića. Inače, da nije bilo previše takvih kao vi, bivša Jugoslavija bi bila među prvim ravnopravnim članicama Evropske Unije. To nam je svima učinila Srbija. Budite ponosni!!!
Lee vancleef, Gospodine, možete mi navesti izvore za vaše tvrdnje da su Bošnjaci napravili neki zločin nad svojim komšijama? Naravno samo relevantne, i molim ne navoditi guslare. Obrnutih primjera iz svih ratova je bezbroj, što je također opjevano u raznim guslarskim aranžmanima i slavljeno kao legendarni junaštvo hrabrih ratnika.
Prikaži sve komentare (114)