Svi ratovi u historiji su bili da su obje strane imale naouružanje, samo pederski Srbi uzeli cijelu tehniku JNA i terorizirali po Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Kosovu nenaoružane gradjane, JADO JADNI, SRAMOTO! Imate se čime ponositi...mrtvim ženama i djecom..
Da da srbi su krivi sto su njemci napali tada neutralan luksemburg i belgiju i sto su se onoliko poubijali sa francuzima i englezima. Ili su mozda srbi krivi sto je njemacka jos 1913. godine uvecala svoj vojni budzet za 75% i rasporedila snage na samu granicu sa rusijom i francuskom. Zamisli ***te koliko su ti srbi bitni kad ceo svijet zarati radi njih :D I to sve na klix komentarima u danu kada potomak Habzburga govori da bi rat poceo pre ili kasnije :D
TadjMahal, te crne kosulje i nazi uniforme, to ti svoju srpsku bracu, cetnike, spominjes ? Cetnici su sa nacistima ubijali po Balkanu. TadjMahala po grobnicama sirom BiH i onom silnom djecom, bebama, nanama i starim djedovima, djevojcicama se vidi koliko su Srbi smece ! Fuj. Vise postovanja imam prema otpadnom produktu svog probavnog sistema nego prema Srbinu koji s osmijehom puca u dijete od 10 godina.
Prikaži sve komentare (114)