Donald je najveci prevarant sto postoji...niko ne zna cije parama kupuje jer on je samo ime....obicno obeca jer dobije zemljiste jeftino a rijetko ista napravi...samo proda zemlju koji uvijek dobije jer vlade traze investitore pred izbore ....ovo se zove 'land banking'...uzeo je pola skotske gotov dzabe I sada nista, samp prodaje parcele...balkanski politicarima je dovoljno samo nek zvuci poznato.....strancu je profit no.1.
Sve investicije su dobre, ali Trump je poznat po tome da oguli maksimalno regiju gdje dodje :). Posle njega bit ce pustinja, unistit ce svu legalnu konkurenciju i koristiti 20 puta manje ljudi da uradi isti posao za manje para... Po tome je poznat.
@JunakNasegDoba To se zove 'investiciono ulaganje' u kapitalistickim zemljama. Kod nas u Aus na primjer na Gold Coast-u Arapi iz UAE, Kuvajta I Saudijske Arabije su kupili zemljiste I lokaciju jos 2000-te godine al nisu ni zapoceli izgradnju dok nisu pronasli dobre investiture, kolko god da cekas na Zapadu cijena raste I stim I rentabilnost I ulaganje u investicije. Na zalost na nasem Balkanu prica je sasvim drugacija!
Prikaži sve komentare (108)