Jasno je da nemamo svi iste estetske standarde i da Majli mozda nije zenstvena i svima lijepa. Ali da li se zaista bolje osjecate kad nekome napisete da je ruzan i odvratan?
Nije stvar da se mi bolje osjećamo, već je stvar u tome što su joj garant pisali i da se vrati u normalu itd. međutim nije pilo vode, ali pronašli su šta pije vode i neka su joj napisali i pišu! Švabe bi rekle "Fremd schamen" stidis se za nekog drugog a to je upravo to kad uključiš TV i djeca ti gledaju njen nastup kako se tamo haman handri (s oproštenjem) po bini onako suha i nikakva i glumi neki status "hot chick" naravno da je moraš spustiti malo! Hot chick je Holly Berry, Eva Mendez i sl njima... a ne ovo odvratno čudovište!!! -.-
jeste stvar bas u tome, da se bolje osjecate kad nekome napisete da je ruzan. Ni meni licno Majli nije zenstvena niti je neka ljepota po mom okusu, ali daleko od pameti da ima potrebu da napisem bilo kome da je "odvratna ruzna lezbejka". Pogotovo kritika na nesto tako trivijalno kao sto je fizicki izgled. Brutalno pljujete ljude za stvari na koje oni nisu mogli da uticu, kao sto je izgled.
Prikaži sve komentare (71)