Dosli ljudi u "kockastim" dresovima da se vidi da i hrvati navijaju za BiH. Bunimo se kad srbi i hrvati ne navijaju za BiH, sad se bunimo sto navijaju... Prije 2 god ih nije bilo nikako, sad su dosli u dresovima Hrvatske, za dvije godine ce navijati u dresovima BiH - gledajte to malo sa svjetlije strane, nije sve tako crno. Bitno je da idemo naprijed ;)
Nije bitno da li idemo naprijed, bitno je kako idemo i gdje idemo naprijed. Zabranjivati ljiljane je zlocin i neprijateljstvo prema Bosni i Bosnjacima. Bez ljiljana je besmisleno sportsko takmicenje, u tom slucaju igra neka druga drzava a ne Bosna. Ipak nema vecih idiota i smradova od balija sa muslimanskim imenima (neBosnjaka/neMuslimana). Ocito da im moze svasta u obraz stati!
Ma ja, iduci put ih treba objesit za "onu stvar" na vrh dvorane da posluze za primjer kako se ne treba navijati za svoju domovinu... Zbog takvih stavova i zivimo u ovako prosperitetnoj drzavi. Ako su vam Beograd i Zagreb uzor i primjer onda aferim! A to sto zabranjuju ljiljane treba pitat nase VELIKE bosnjake za koje smo glasali na izborima. Da zakljucimo - ubij zakolji da drugaciji ne postoji ;)
Prikaži sve komentare (152)