Što jest jest, čovjek je pokrenuo Tursku sa mrtve tačke i dao joj status regionalne i evropske sile. Svi koji mrze Erdogana ne gledaju stvari sa objektivnog stajališta već ga mrze zbog nekih trivijalnih stvari... Recimo simptomatično je da u BiH svi bezrezervno podržavaju Putina a mrze Erdogana, a radi se o istoj vrsti političara. Njih dvojica kao da su iz iste škole. Vladaju državom i ne pitaju mnogo, dok se strani plaćenici i vanjski elementi pokušavaju uvući i destabilizovati državu.
Pod 1...Porediti Putina i Erdogana moze samo lud covjek! Pod 2..Porediti Rusiju i Tursku u kontekstu globalne vaznosti i uticaja,takodje ludak! Pod 3... I najvaznije! Vladimir Putin je lupio sakom o sto i rekao zapadnim lesinarima na nema agresije na Siriju a sta je radio kozojeb Erdoan?!? Iz svoje pogane gubice je ispaljivao antisirijske parole i bio najglasniji zagovornik napada na Siriju od svih americkih sluga,jer Turska je ponizni sluga Amerike kao i vecina Evrope i svijeta! Beznacajna drzava u svjetskim okvirima,samo se igra na Balkanu vatrom i svoje pulene gura u smrt... Realno gledano!
Protiv njega nisu ovi demostranti nego zapad, jer Turska se razvija velikom brzinom i to smeta zapadu jer ce ako ovako nastave brzo uci medju top3 sile Evrope a niko ne zeli Muslimansku zemlju medju top3 pa su ovi demostranti samo izgovor da se zaustavi Turska
Prikaži sve komentare (185)