Zao mi je sto cu razocarati one kojima ni Bog dragi ne moze ugoditi, ovaj budzet ce biti usvojen 9.12. i neka i treba biti usvojen ! Takodje vidjeli vi to ili ne, ovaj covjek (premijer Nikšić) radi za ovu drzavu kako treba, u skladu sa svojom nadleznoscu, niti sta petlja niti sta muti, za razliku od onih koji su nas doveli u ovakvu situaciju koji su gledali i koji i dan danas gledaju samo svoj interes i svoj dzep.
Premijer Niksic radi za ovu drzavu. Cujes li ti sebe marksisticka usljiva glupaco. Ako on radi za drzavu, objasni onda narodu zasto je dobio dva stana u novoizgradjenoj zgradi Uniprometa na Dolac Malti, a zauzvrat je namaknuo ogromnu lovu od kirije vlasniku te zgrade, jer je dva federalna ministarstva smjestio tamo, izmedju ostalog i Federalno ministarstvo okolisa i turizma u kojem je do neki dan portparol bila Mia Martina Barbaric (Za dom spremni). Sto ne mogu SDP - Lagumdzija - Marksistickog jugenda. Dok Dodik otvara predstavnistva genocidne po svijetu, Niksic i Lagumdzija nisu u stanju otvoriti predstavnistvo Federacije BiH na Kosovu, kao kontra mjeru i time priznati nezavisno Kosovo. Nikakav trgovinski sporazum nemamo s Kosovom zbog ovoga. Objasni sto vam EU ne dozvoljava da uzmete pare iz Elektroprenosa BiH, tj opljackate ih pred naredne izbore. Sad to pokusavate a do 2016 godine pare se ne smiju uzeti jer je EU naredila 10-godisnju zabranu koristenja para iz Elektroprenosa.
i ti si bosnoslave isprana mozga :) sta ce ti prestavnistvo na kosovu?...sta na kosovu ima za federaciju sem droge?...ili bi ti to otvaro da se inatis :)))) ...ako ti trebaju predstavnistva otvaraj ih tamo gdje imaju potencijalni investitori a ne kriminalci
Prikaži sve komentare (82)