Kako brate nece biti bilmezi? Odrasli slusajuci sabana i cecu i daru i gledajuci farmu sve ostale retardirane emisije...jasta ce nego zaglupiti...dobro se znaju sami obuci i obuti....Zar nije smijesno da imamo sve kompjutere, laptope, mobitele ove one i i dalje su nam djeca glupa ko K! A zasto? Zato sto glupi ljudi ne postavljaju pitanja ni o cemu, vjeruju u sve sto im servirate, u svaku vijest u sve sto vide na Tv-u! Kao npr da su muslimani teroristi da je GMO zdrava hrana, da je kanabis stetan...itd itd...Pametan covjek zapitkuje, istrazuje, zeli da zna drugu stranu price....A ne smije !
Haha i onda si nabrojao sve isprazne floskule kvazi-intelektualaca, alternativaca koji su anti-establišment. Nisu svi muslimani teroriste, ali ima i terorista muslimana. Nije sva GMO štetna (ako si ikada pojeo kalemljenu jabuku, a jesi milion posto - jeo si genetski modificiranu voćku) potraži detaljne studije o tome, a nije ni kanabis sav divan, krasan i bez posljedica. Ne slušaj sve ni što ti servira "druga strana".
ovo sam nabrojala jer mi je prvo palo na pamet...necemo u detalje...ali ti si vec ispranog mozga ocito...odrastao slusajuci cecku i daricu ocito...pa ti nesto kao zauzeo stav....ama ima i gore od bilmeza...uvijek ima takvih kao sto si TI! A samimim tim sto kazes da je ok jesti GENETSKI!!!!!!!!! MODIFICIRANU hranu meni govori o tome da je tvoj MOZAK ocito vec MODIFICIRAN..cestitamo sad ste MAJMUN!
Prikaži sve komentare (120)