rbrztrz@ Covjek kad te cuje pomislio bi sila nebeska. Nemoj zaboraviti da je srbija u pet godina vodila 4 rata i sva cetiri izgubila. Nemoj zaboraviti da su vas ameri spasili od totalnog egzodusa. Tako da sjedi suti, neces ti nikome nista he.bati nego ces biti fin i miran u ovoj zemlji a ako ti se ne svidja onda put pod noge i preko Drine tamo u otadjbinu odakle si i dosao.
Da ameri su spasavali Srbe bombardujuci ih, udarajuci sankcije, fakticki su americki generali u penziji zapravo bili komanda kompletne hrvatske vojske da bi Srbe spasavali,..naravno poznata Oluja je izvedena bombardovanjem NATO avionima srpske polozaje da bi se Srbi spasavali. Da Srbi su se derali HALP BAZNIJA Misu mekinjasu,..SRBIJA je vodila samo JEDAN rat i to onaj protiv NATO pakta 99-te. Da ti je S...rbija presla Drinu i da nije bilo te amerike koja je "nama' pomagala ne bi bilo ni hrvatske ni bosne ni slovenije. To sto su 'dobrovoljci' prelazili Drinu i borili se na srpskoj strani kod vas nisu prelazili Drinu nego su potezali talibani preko 5000km da vam pomazu,..sta sad?? Srbin ne smije preci pisljivu Drinu da pomogne bratu srbinu u borbi a vama moze doci pakistanac iz pi.de materine da ubija Srbe???? Zahvali se ti majmune i Milosevicu i americi...a Srbi ne gube nikada ratove, to ces da se uvjeris za zivota...
a ti ratovi o kojima pricas STE VI VODILI pod nagovorom istog tog americko-njemackog okupatora cije Banke sada glupane gledas po Sarajevu. Vi ste ih vodili PROTIV komsija Srba koje ste neposredno prije rata u hrvatskoj nazvali "pravoslavni hrvati" a u Bosni "pravoslavni bosanci". Kada je Raskovic od Tudjmana trazio "Kulturnu Autonomiju Srba" da ne bude rata, Tudjman je odgovorio da u Hrvatskoj NEMA SRBA nego su sve HRVATI.....Odvojili ste se od Jugoslavije ne garantujuci Srpskom narodu NIKAKAV kontinuitet prava IZ JUGOSLAVIJE,..nego onako NA DIVLJE ste htjeli drzavu kojoj je TEK Tito i Kardelj nacrtao te granice U JAJCU a da NICIM NISTE ZASLUZILI TU DRZAVU.
Prikaži sve komentare (143)