Svi vide problem samo Pape šuti Bosna od 14 utaknica samo jednu jaku pobjedila - Grčku http://www.index.hr/sport/clanak/svi-vide-problem-samo-pape-zmiri/712498.aspx ''veličina'' su zahvaljujuci demoliranju Litvanije,Lihtenstajna i Letonije LOL
Otkako je od Miroslava Blaževića preuzeo reprezentaciju, Sušić se susreo s devet jakih reprezentacija (Švedska, Njemačka, Francuska, Meksiko, Grčka, Portugal, Brazil, SAD i Argentina) protiv kojih je odigrao 14 utakmica. Slavio je samo jednom, u Zenici protiv Grčke. I baš u toj utakmici umjesto Pjanića na travnjaku je bio defenzivni veznjak Adnan Zahirović. Možda i to nešto govori???
Stvarno covjek mora biti glup i debil a da se ne slozi sa tvojim komentarom. Ruku na srce imali smo nevjerovatnu srecu sa ovom grupom i sto smo igrali protiv Grka dok su im kljucni igraci bili povrijedjeni. Previse smo se digli a nismo jos nijedne velike rep. nikad pobjedili tako reci, i stvarno imamo najlosijeg trenera, Mislim da bi i Stimac se plasirao sa Bosnom da nas je trenirao, nista pape nije bolji od njega samo sto manje prica. Pod hitno treba mijenjati nesto, jer ce nas docekat ista sudbina ko sj. koreju.
Prikaži sve komentare (133)