Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaaaaaaaaa šta ih ima jbt iskaču iz paštete ovi novi zmajOvi
Pa nećemo valjda tražiti igrače po Grasshoppersu, Bredi, Hartsu i sl.
ma treba povesti treba imati širinu na klupi
Steta sto nije bek, umjesto onog Vršajevića idealno bi došao neko ...
ma hajde nace se neko
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jaao Veroljube brate dolazi ovamo ko Boga te kumim, jer jarane ba zna se 'đe ide prava raja. ;)
Moj idealni sastav za SP Begović Mujdža-Kolašinac-Spahić-Salihović Salatić?/Zahirović-Medunjanin Hajrović-Pjanić-Lulić Džeko.
sta ce nam
kakoje lijepo biti zmaj
ici ce u brazil sa nasom repkom sigurno prvih jedanest najboljih igraca ostala talasljika ce ici na klupu e tu ce biti igraci koi budu pristali na vece dujele u transferima njihovim buducim znaci bice mesetarenja
Elvir Rahimic = Kralj
Ne mogu da razumijem ljude koji kazu da u Brazil trebaju ici oni koji su cijelo vrijeme bili tu. Znaci, Miske i sa 90kg trba da ima zagarantovano mjesto, jeste li vi normalni. Ljudi, pogledajte kolike su premije za prolazak u drugi krug. Nije ovo samo jedinstvena prilika da pojedinci zaigraju na SP-u, ovo je prilika i za savez, to je lova sa kojom bi nas savez mogao mnogo toga da pokrene u nasoj drzavi. Ako je toliko bitno da pojedinci odu u Brazil onda neka im savez finansira sve dok BiH bude igrala ali neka utakmice odgledaju sa tribina. U Brazil trebaju ici najbolji i najspremniji bez obzira koliko igrali u repki i kako se zovu, a za ostale mi je zao.
HAHAH čuj ovo odbio Srbiju jer je htio sa Švicom, sad ga ni Švica ne poziva u reprezentaciju a ima 28 godina, pa se prepo i veli jebiga radije ću i sa balijama nego da mi karijera propada... Tipična srpska posla...
Zaboli mene gdje su bili kad je reprezentacija igrala kvalifikacije prije par godina jer tad zna Se koje vodio reprezentaciju sve lopovi a sad e vrijeme da dolaze nova pojacanja I dobri igraci ili sta zelite da nam ovo bude zadjne svijetsko prvenstvo Ida igramo kvalifikacije da igracima iz bosanski premijer lige
Nek ide ako je dobar.Nama treba dobrih igrača.Čovjeka niko nije zvao,pa zato je doživio 28 bez repke.Ako je dobar bujrum. Rahimić ide u Brazil jer će se dole oprostiti od lopte.Zahirović je naravno prvi (i jedini) izbor i ako se povrijedi,onda smo u pimpeku.I najzad,pošto je u pitanju turnirski način igre,sigurno će trebati i odmarati.Bujrum za sve one koji dobro igraju,jer mislim da treba kod nas malo konkurencije u timu.
Kako je krenulo ubrzo će i Ronaldo ispoljiti želju da zaigra za nas.Drugim riječima,he will come out...(with the wish)
A kad se ide na svjetsko prvenstvo hoće svaki igrač da igra za BiH, gdje ste bili kad ste najviše trebali kada je trebalo pojačanje protiv Francuske, Portugala prošlih godina?
Svi vide problem samo Pape šuti Bosna od 14 utaknica samo jednu jaku pobjedila - Grčku http://www.index.hr/sport/clanak/svi-vide-problem-samo-pape-zmiri/712498.aspx ''veličina'' su zahvaljujuci demoliranju Litvanije,Lihtenstajna i Letonije LOL
Otkako je od Miroslava Blaževića preuzeo reprezentaciju, Sušić se susreo s devet jakih reprezentacija (Švedska, Njemačka, Francuska, Meksiko, Grčka, Portugal, Brazil, SAD i Argentina) protiv kojih je odigrao 14 utakmica. Slavio je samo jednom, u Zenici protiv Grčke. I baš u toj utakmici umjesto Pjanića na travnjaku je bio defenzivni veznjak Adnan Zahirović. Možda i to nešto govori???
Stvarno covjek mora biti glup i debil a da se ne slozi sa tvojim komentarom. Ruku na srce imali smo nevjerovatnu srecu sa ovom grupom i sto smo igrali protiv Grka dok su im kljucni igraci bili povrijedjeni. Previse smo se digli a nismo jos nijedne velike rep. nikad pobjedili tako reci, i stvarno imamo najlosijeg trenera, Mislim da bi i Stimac se plasirao sa Bosnom da nas je trenirao, nista pape nije bolji od njega samo sto manje prica. Pod hitno treba mijenjati nesto, jer ce nas docekat ista sudbina ko sj. koreju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bujrum! Treba nam sirina u ekipi. :)
Zlatan Ibrahimovic pokrenuo postupak za ubrzano dijanje BH pasosa, hoce i on na svjetsko :D