Da se ta oslobodilacka vojska sastoji iskljucivo od stranih placenika, znaju cak i djeca u vrticu. Kako moze biti ispravno ili islamski, dati djetetu sablju i ono da odrubi nekome glavu? Kako? Jel to fino? Jel to Islam? Ili izvuci golorukog i iznemoglog covjeka iz gepeka (pa makar on najveci kafir bijo) a oko njega se okupila "braca mudzahidi" i rokaju rafale po njemu! Jel to Islam? Jel nas je poslanik tome poducijo? Cak i nevjernici koji su se borili protiv poslanika saw nisu bili pogubljeni vec su morali poduciti po 10 muslimana citanju i pisanju pa su bili pustenii na slobodu!
U Oslobodilačkoj vojsci Sirije je 100 000 Sirijaca, a ukupan broj stranih boraca teško da prolazi 20 000. Osim toga, ako mogu šijje iz čitavog svijeta da učestvuju na strani monstruma Asada, zašto sunije ne mogu otići i pomoći muslimanima. I ne želim da se osvrćem na šiitsku propagandu koju navodiš: http://www.putvjernika.com/Sirija/velika-foto-reportaza-zasto-asad-ubija-djecu-dokumentovano.html
putvjernika.com je selefijska stranica! oni nazivaju bin ladena sejhom. a to sto je bin laden bijo americki placenik, netreba nikoga zanimati.
Prikaži sve komentare (97)