3 vjeka zajednicke kulture, pa morali smo na crkvama da pravimo mala vrata da Turci ne bi s konjima ulazili u crkvu i sad prica o kulturi, ne kenjajte vise molim vas. Na Kosovu spalise javno manastire TV sve direktno prenosio i sta pojeo vuk magarca, i sad se cude sto je neko jednu dzamiju isarao.. Mrzimo se i svaki dan sve vise i vise ko misli da je drugacije opasno mu nesto fali.
da, ne mrzis nego kazes da smo bolestan narod.. hm.. jel to mali Hico viri iz tebe ili mi se cini, da neces da nas lijecis gasnim komorama kad smo bolestan narod..hm..
Stefan Tvrtko, gospodu mojemu bogu spodobl'su me nasledovati prestol moih preroditel, gospode srbske (kralju Srbljem i Bosne i Pomoriju i Zapadnim stranam, i po torn naceh s bogom kraljevati i praviti prestol srbskije zamlje). Rimski papa salje 1188, dubrovackom nadbiskupu plast i potvrdjuje stara prava dubrovacke crkve. U pismu pominje srpsku Bosnu: "regnum Servilie, quod est Bosna" (srpska kraljevina koja je Bosna). To je bilo vrijeme bana Kulina. sta ti nije jasno sinovac, sto te propaganda i razni kvazi istoricari farbaju i navlace ko mladog majmuna...
Prikaži sve komentare (471)