Dodik pravi od Jahorine nesto, ono svi seru po njemu, a kupio sestorosjed, pustio ga u rad, sad ide gondola, pa ova garaza, a u isto vrijeme Damir Hadzic iz SDP cuga po kafancugama na Bjelasnici i to u toku radnog vremena i ne radi ni svoj posao, a kamoli da pravi novi vertikalni transport i nesto od Bjelasnice.
Behmen usadakio svicarsko staro zeljezo koje su propagandne perjanice SDP-a nazvali "trebevicka zicara". Sad to svicarsko staro zeljezo propada, nisu u stanju ni sadaka zicaru postaviti, doduse nema ni koristi kad i ako je puste u rad, ce se kvariti non stop. U isto vrijeme Dodik po kojem non stop seremo, kupio i postavio novi sestorosjed na Jahorini koji je investicija od 8 miliona eura.
Buraz, to pravi sve privatnik onaj iz "Terexa" . A to sto mi nemamo jakog privrednika da ulozi na nasu Bjelasnicu ili Igman to je nasa stvar. Mi smo cak unakazili Bjelasnicu.. ali bitno je da mi komentarisemo druge i ne gledamo sebe. Dokaz da smo nesposobni. Odnosno, da smo pod srpskom cizmom, imali bi prelijepu Bjelasnicu a i zicaru. Primjer nam je Lukavica. Bila je to velika zabit, danas svaki dan nicu zgrade. Cak raja iz grada se ne provodi po gradu vec po Lukavici. Nesposobni smo buraz, ne trebamo biti zavidni.
Prikaži sve komentare (24)