UVJEK ISTA PRICA KOD VAS BALIJA. KUKANJE,PROSENJE,TRAZENJE POMOCI OD MEDJUNARODNE ZAJEDNICE SVE SAMO DA SE NE RADI I OD SVOG RADA ZIVI.PA VIDITE LI VI VUCIBATINE I NISKORISTI DA SU VAS I STRANCI PROCITALI I DA SU VAS SE NASITILI.
Pa gdje si ti Stefane Nemanjiću? Veliki poznavaoče srpskoga pravopisa (što se vidi i u komentaru). Vascijeli sveti kralju srpski. Kako bi živ čovjek išta radio u ovoj zemlji Bosni, kada ste vi Srbi prepreka svemu normalnom, a podrška svemu rušilačkom? Genijalni Nemanja, ponosu Majke Srbije. Pogledaj u svoj ćumez, u svoj tor, vidi ko je uzrok svakog problema. Ali Đavo se pouzdao u pogrešne ljude. Ne možete vi ni đavolu ugoditi, a kamoli Bogu. Nego, svoju guzicu hladi, svoja jaja potpari, jer ono što će vas uništiti dozrijeva u vama samima.
gospodincogito. 1.boli istina 2.jediono vas u celom svetu smatraju teroristima sto i jeste 3.clan 3 ustava bih:se sastoji od 2 entiteta REPUBLIKE SRPSKE.......... 4.opravopisu se da raspravljati npr ti ni svoj logo nisi znao napisati ili neznas da se kaze inckognito. 5.POPISAM TE MAJMUNCINO.
Prikaži sve komentare (126)