Kada cete vi Bosnjaci koji zivite u R.S. shvatiti da zivite u drugoj drzavi.To su Srbi koji zive u M-H/F vec shvatili i ne dolaze ni pred cija vrata da traze pomoc da im se dozvoli da izucavaju''Zivot i djela Draze Mihailovica'', vec se voze kilometrima do R.S. da to uce -naravno ko je za to zainteresovan-Isti je slucaj i Sa Hrvatima kao sa Srbima.Samo se Bosnjaci bune a niko ih ne slusa niti ce slusati.
Eto zivi ti; budi ponosan i dican... Mozes se pohvaliti svojoj djeci da odrastaju na krvlju natopljenoj teritoriji; mozes im pricati price o spaljivanju zivih stotine civila u Foci samo zato sto nisu bili srbi; mozes se pohvaliti da si "navijao" i "bodrio" koljace Srebrenice, Zepe, Prijedora; Foce; Zvornika, Bijeljine, ... Ponosi se srbine; mora da si sretan... Sjeme zla vam se zamelo; i vama, a dijelom i nama... ZLO se MORA iskorijeniti!
GAU8 VEZE TI NEMAS STA PISES I STA MISLIS ALI NEK TI BUDE,PROBLEM OVE DJECE JE U SRPSKOJ IDEOLOGIJI,PREKRAJANJU ISTORIJE,DA DJECA UCE KAKO JE MLADIC NARODNI HEROJ ITD I TO NARAVNO RODITELJI NECE DA PRISTANU,A NE DA SAM KRIV JA,SDA IDRUGI.PISES TOTALNE NEBULOZE SJEDI 1
Prikaži sve komentare (64)