Svaka cast care :D Ali Srebrenicani su ga najbolje podnijeli. Svi imaju po 2 - 3 stana u Sarajevu, povlastice i keša u izobilju. Sta ih boli djon... samo kukaj kao ona zena iz udruzenja "zene srebrenice" - jedan SUV, 2 kuce u Srebrenici , 3 stana u Sarajevu, dje su jos mjesecna primanja iz budzeta.. a ima ih koliko hoces. Ne kaze se dzabe "I moj otac bi poginuo, da bih ja bio vrhunski situiran". Sve je to u ime kukanja, a mi u okupiranom Sarajevu smo dobili kitu... i tako ce i biti.. jer mi ne znamo biti tolika ološ kao sva bagra iz Istocne Bosne. Ranije sam ih zalio, vise nikad..
Ti se vrati na svoje, postuj Aneks VII pa onda palamudi dole. Nisam ja nimalo zloban.. imas masu primjera kojima je poginuo otac u odbrani ovoga grada pa je dobio kitu... dok oni su vazda bili posebni. Vjerujes u Boga i Boziju volju ? E pa razmisli malo, da nije Bozija volja bas bio taj genocid da ih Bog kazni... sad mozes misliti kakvi su.. Jako su gramzivi i bezobrazni. Meni ih je fakat bilo zao... ali kad sam uvidio da to toliko bezobrazno da jednostavno nema mira dok se ne raširi skroz i ne pokupi sve.
tako je jaro kazi im, upropastise carsije sarajevske kukujau za Srebrenicu, a u Sarajevu imaju garsonjere u trospratne kuce plus i obnovljene kuce u Srebrenici i imaju palte preko 1000 maraka,
Prikaži sve komentare (44)