Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka mu je laka zemlja...
"Cilj je istrebljenje muslimana" U ovoj recenici lezi sva mudrost oko Bosne - ova recenica objasnjava zasto embargo na oruzje, zasto Sarajevo, Srebrenica, Prijedor, Bijeljina, Foca, Visegrad, Mostar....zasto Dejton u trenutku kada smo bili 7 km od Banja Luke, a vojsku RS-a doveli do raspada, zasto Dodik i jos puno puno toga...Ali naivni Bosnjo nikako da pameti dodje!! I da, neka mu je lahka zemlja!!
Vjecna slava i hvala, Poljski narod istinski prijatelj Bosne i Hercegovina!
r.i.p i hvala bar na tome
Americka spijuncina, vatikanska krpa, njemacki dousnik. Nevidjeni licemjer. Ovakve saradnike okupatora su poslije 2. svjetskog rata oslobodioci vjesali na trgovima.
hvala za rijeci i djela. i usput ne mogu da se oduprem osjecaju da na ovoj slici lici na nicolasa cage-a.
Toliko ga je potresao srebrenicki genocid, da je od posledica 18 godina kasnije umro. Malo je cudan naslov.
Počivaj u miru veliki gospodine i humanista, ovakvi se rađaju samo svake 100:e godine, hvala ti na svemu i zalaganje za istinu i pravdu, nažalost suviše je malo ko ti.
Ovaj ljudina ako nije počasni građanin RBiH je velika sramota i reklo mnogo o nama kao narodu i državi koju smo stvorili.
Ovaj je znao kako sa srpsko-vlaško-pravoslavnom gamadi. Da se Mazowiecki pitao traktorijada bi išla i iz BiH prema Srbiji, ne samo iz Hrvatske. RIP.
Balijo miran da cika velja nebi davao bonu.
Smjestili smo mi u rezervat balije gdje im kockasto stalno klepke pale, i to rezervat fini od 24posto teritorija.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJEO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBIJANCI = latinski, serf = roblje HRVATINI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = nicja zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Haj ne seri vise dosadan si degenu... BTW prevod sa Turskog ti je izmisljen i nemna veze sa Turskim jezikom... "nyak" nema nikakvo znacenje na tom jeziku, a sama rijec u kojoj dva suglasnika stoje jedan do drugog je i teoretski nemoguca za taj jezik, dalje necu da ulazim u raspravu jer si ocigledno degen koji izmislja "cinjenice" i siri suplju pricu...
rip
Čestitke za prilog o velikom i časnom Poljaku.
"Cilj je istrebljenje muslimana" U ovoj recenici lezi sva mudrost oko Bosne - ova recenica objasnjava zasto embargo na oruzje, zasto Sarajevo, Srebrenica, Prijedor, Bijeljina, Foca, Visegrad, Mostar....zasto Dejton u trenutku kada smo bili 7 km od Banja Luke, a vojsku RS-a doveli do raspada, zasto Dodik i jos puno puno toga...Ali naivni Bosnjo nikako da pameti dodje!!
sve,ali sve...ali opet bosnjo,pardon,balija komunjara ateist ili neki fedjoni ala mijesani brak opet dobili pare ili amneziju i hoce multi kulti i naivno oduzimanje nacionalizma (ljubav prema svome) od bosnjaka,nije upitno kod drugih naroda jer oni imaju SANU i ostale gluposti,radice i narcetanija,a samo je upitno budjenje nacinalnog ponosa kod bosnjaka koji treba sprijecit i za to evropa daje silne novce izdajnicima a pored toga imamo i vjersko budjenje e tu je islamofobija vehabizam opasnosti folovi,jednostavno poruka je da ne zele muslimane u evropi a cinjenica je da ce evropa iznutra postati muslimanska i pravedna zbog toga nekad jer se kriju nevjerovatne brojke o konvertitima
Balije a skim ste se sa Fikretovim istrebljavali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
R.I.P
Jednom je jedan Srebrencanin rekao "Ljubim Karadzica" Ok ne bi seljanke stikle vidjele da nije rat izbio al sto je pretjerano , pretjerano.
Svaka cast care :D Ali Srebrenicani su ga najbolje podnijeli. Svi imaju po 2 - 3 stana u Sarajevu, povlastice i keša u izobilju. Sta ih boli djon... samo kukaj kao ona zena iz udruzenja "zene srebrenice" - jedan SUV, 2 kuce u Srebrenici , 3 stana u Sarajevu, dje su jos mjesecna primanja iz budzeta.. a ima ih koliko hoces. Ne kaze se dzabe "I moj otac bi poginuo, da bih ja bio vrhunski situiran". Sve je to u ime kukanja, a mi u okupiranom Sarajevu smo dobili kitu... i tako ce i biti.. jer mi ne znamo biti tolika ološ kao sva bagra iz Istocne Bosne. Ranije sam ih zalio, vise nikad..
Ti se vrati na svoje, postuj Aneks VII pa onda palamudi dole. Nisam ja nimalo zloban.. imas masu primjera kojima je poginuo otac u odbrani ovoga grada pa je dobio kitu... dok oni su vazda bili posebni. Vjerujes u Boga i Boziju volju ? E pa razmisli malo, da nije Bozija volja bas bio taj genocid da ih Bog kazni... sad mozes misliti kakvi su.. Jako su gramzivi i bezobrazni. Meni ih je fakat bilo zao... ali kad sam uvidio da to toliko bezobrazno da jednostavno nema mira dok se ne raširi skroz i ne pokupi sve.
tako je jaro kazi im, upropastise carsije sarajevske kukujau za Srebrenicu, a u Sarajevu imaju garsonjere u trospratne kuce plus i obnovljene kuce u Srebrenici i imaju palte preko 1000 maraka,
PRIKAŽI ODGOVORE (9)