ja nebi vise nikoga dodavao u reprezentaciju, slazem se i jedva cekam da Kolasinac zaigra za repku ali bi ovim istim momcima koji su izborili plasman dao i priliku u Brazilu! stavite sebe u poziciju bilo kojeg igraca, da odigrate kvalifikacije i ostvarite svoj san da igrate na SP i onda vas selektor ne pozove radi nekoga ko se zaboga predomislio u medjuvremenu samo da bi igrao na SP! pa to je sramotno u najmanju ruku! ako bude viska mjesta onda pozvati jos neke, ako ne onda ovi momci koju su igrali cijele kvalifikacije pa cak i Vranjes bi meni isli u Brazil!
To je tačno. Ali Mujdža bi tu bio od starta da nije povreda. Ne kažem da je Avdija loš, ali Mensur je Mensur (sjetimo se utakmice protiv Francuske dok mu stoka nogu ne slomi). Ognjen takodje, igrao je dosad pa neka ga tu nedje i na SP-u. Uz to pozvati Kolasinca obavezno jer nam je obrana najtanji dio tima, napadaca zbog nedo Bog povrede ili premorenosti jednog od ove dvojice što imamo. Ali apsolutno se slažem da ne treba izbacivati momke koji su se trudili u kvalifikacijama. Možda je došlo vrijeme za oproštaj Ibričića jer realno ne igra više kao nekada.
slazem se s tobom u potpunosti, kazem ti ako ima mjesta dodati jos nekoga i to je to ali ovi momci su igrali odlicno i Pandza i Vranjes i Vrsajevic svi su ostavili trag u ovim kvalifikacijama i dali svoj doprinos! Pojacati se eventualno Kolasincem i Mahmutovicem ili Djuricem ako ima mjesta ako ne onda nista!
Prikaži sve komentare (45)