Lik i (ne)djelo Alije Izetbegovica i SDA su dobro poznati. Prvo je vezao zastave sa SDS-om i HDZ-om da bi kasnije podijelio nasu domovinu i drustveno-drzavno bogastvo podijelio svojim stranackim pretorijancima, dojucerasnjoj fukari i kojekakvim miliocionerima, priucenim elektricarima, samozvanim mlinarima i drugim danasnjim skorojevicima i kvazieliti.
šuplja za malu djecu i takve praznoglavce,,pojasni mi molim te cija to djela mi trebamo da priznamo i velicamo, moj hajvanu,svaka vladajuca stranka privlaci i najvece bjelosvjetske lopove i profitere pa tako da je bilo koja stranka na vlasti isti k...c bi bio,u stvari jos gori
Pa je li tvoj Alija Izetbegovic bez ikakve saglasnosti i odobrenja potpisao formalnu uspostavu i podjelu zemlje u Dejtonu? Je li tim sramnim antiustavnim i nezakonitim cinom prema Ustavu Republike Bosne i Hercegovine i Krivicnom zakonu RBiH pocinio krivicno djelo veleizdaje? P.S. I nemoj vrijedjati onda kad nemas argumenata. Budi civilizovan ako zelis polemisati i voditi dijalog.
Prikaži sve komentare (47)