Ne može se nikako porediti Međugorje sa piramidom ali se piramida može mjeriti sa čudovištem iz Loch Nessa. Britanski ublehaški naučnici rekli vidjeli čudovište, uslikali niskopikselažnim fotoaparatom stablo na vodi i od tada već 50 godina milijarde turista dolazi vidjeti stablo u akciji. Ali to su Britanci i niko nije rekao nema te aždahe ali mi Bosanci odma nema piramide. Ma napravimo je ako treba.
U tome je vic. Naucnici nisu nikada tvrdili da su vidjeli cudoviste.nikada .Radilo se o snimku i covjek je prije par dana priznao kako je manipulirao foto. Kraj ti je dobar. U stilu Vucurevica kad je bombardovao Dubrovnik "Napravicemo stariji"!
@ Toni Ja ne bombardujem Dubrovnik niti izjavom činim zločin kao Vučurević ili onaj što je strušio stari most. I mi ćemo za 100 godina priznati da smo je napravili. Koliko je do sada studija bilo na temu cudovista? Da je ovo u Britaniji vidio bi ti i arheologije i go..vana ali postoje u Bosni sve i da otkriju svemirski brod bilo bi "ma to su Romi nabacali željeza".
Prikaži sve komentare (214)