Tužno je da je Zemaljski muzej zatvoren ali...šta je menadžment tog muzeja uradio da ga učini isplativim osim što je čekao državnu sisu koja je davno presušila. Zar se nije moglo: Organizovati posjete učenika svih škola u KS u saradnji sa ministarstvom obrazovanja Organizovati da svaka eskurzija pod moranje posjeti najveću izložbu exponata u BiH Organizovati raznorazne kulturne performance Vršiti razmjenu antikviteta sa svjetskim muzejima i PR-om, to komunicirati sa građanima Ne kažem da nema nebrige države, ali je i menadžemt blago rečeno katastrofalan. Pod hitno zaposliti nekoga koji će znati to oživjeti. Ovi stari "menadžmentski dinosaurusi" još uvijek ni maila ne znaju koristiti, a kamo li da naprave FB fun stranicu kojom će uspostaviti komunikaciju sa rajom. Ja sam kao dijete sa školom dolazio u taj muzej, a nakon te posjete i sam jer mi je bilo zanimljivo. Danas pola djece nema pojma šta taj muzej sadrži sve u sebi. Imati takav proizvod, a ne znati ga plasirati je katastrofa!!!!
Slažem se, ali reci mi koliko su posjeta organizovali i šta su uradili da im se poveća posjeta. Učenici, studenti, zaposleni, turisti, šta su iskoristili od tih resursa. Jesu li možda organizovali sastanak sa turističkom zajednicom pa skrenuli kojeg turistu u muzej. Najlakše im je bilo nabiti dvije daske na vrata i to im je vrhunac umijeća. Oni i jesu za građevine, dasaka i eksera, jer da su imali dvije čiste u glavi ovo se ne bi desilo. Svi ovi old school sistemi tipa gras, zoi, muzej, gdje lezil***vići nisu navikli ništa da rade i gdje je zaposleno milion nekakvih dajdži i dajdžića uzrok su da takva preduzeća moraju krepati. Objasni mi molim te kako ti dođe do cifre od 2000000 KM odnosno 5.479 KM dnevno.
JESI LI TI CORAV ILI LUD. IMA LI VECE STOKE I TO SUGAVE OD POLITICARA(BALIJA)IZ PEDERACIJE.SVI IZGLEDAJU KAO DA SU ODGOJENI NA FARMI SVINJA U TOPOLI.
Prikaži sve komentare (67)