Citam komentare i svaki put iznova se iznerviram okolinom u kojoj zivim. Svaki drugi komentar sasipa neki niz uvreda za vozaca Mercedesa, jer zaboga otkud mu pravo da vozi Mercedes. Odmah je guzonjin sin ili kriminalac, a niko od nas nema pojma ko je bio vozac. Realno, svako od nas koji imamo pristojna primanja i posao i kreditno je sposoban, moze si kupiti ovakav auto ili jos bolji, ako to zelimo i ako nam je to bitno. Nekima jeste, nekima nije. Istina na dobra auta se lijepi svakakav sljam, ali to ne znaci da su SVI koji imaju bolje auto sljam! Drugo, nasa je zemlja pretpana pacenicima, pa svaki drugi vozac na 4 tocka misli da ima razlog da se kurci, bilo u novom Mercedesu, ili lubenicaru, starim karavanima, starim Puntima, na celavim gumama, bitno da se vozi. Realno, veci su problem takvi vozaci, jer sa Mercedesom, ispravnim i dobrim gumama, daleko su vece sanse da vozac odreaguje u kriznoj situaciji na vrijeme, nego s nekom kantom. A na ravnom i pravcu, svako moze razviti brzinu...
Svako ko u BiH vozi takvo auto jeste sljam i to je neupitno. Pocevsi od one gamadi politicara pa do najsitnijeg krimosa.
Na kraju sta sam htjela reci, malo nepaznje i od strane pjesaka i od strane vozaca moze zavrsiti kobno, kao u ovom slucaju. Realno, svi smo mi mogli biti i na mjestu vozaca (u bilo kojem autu) i na mjestu nesretne pjesakinje, zivot je izgubljen, a suditi ko je kriv vise nema nikakvog smisla. Sama sam dozivjela vise puta da mi izleti neko na cestu dok vozim, pa nekako odreagujem na vrijeme, ili imam srecu da nikoga nema u suprotnoj traci pa predjem na nju... ali niko ne zna sta mu se moze desiti i promjeniti zivot u sekundi. Mi koji pojma nemamo sta je bilo, ne znamo ni gdje je bila pjesakinja, ni koje je svjetlo bilo na semaforu, ni koliko je brzo vozac isao, tako da ni ne znamo ko je kriv. Suditi nekome samo zato sto vozi Mercedes je smijesno i ono bas u stilu naseg naroda. 200+ komentara, a tek par njih realnih.
Prikaži sve komentare (342)