sto je mirza sad ovaj toliko bitan. frajer loptu ganjo po parketu i to sad treba u zvijezde kovat. ne kontam. sta znaci mirza hvala ti?? na cemu??
Konju jedan glupi i nepismeni, bolje da se pokriješ dekom i šutiš nego da lupetaš gluposti na internetu i dokazuješ koliko si retardidran. MIRZA DELIBAŠIĆ ne samo da je najbolji košarkaš svih vremena sa prostora Balkana nego je od sportskih novinara neke godine proglašen NAJBOLJIM sportistom SVIH KATEGORIJA IKADA iz bivših YU-republika, eto ko ti je taj lik, a ti konju čisto sumnjam da si ikad vidio niti loptu a kamoli parketa da ne govorime o kombinaciji lopta+parket.
@ŠIŠMIŠ- " Konju jedan glupi i nepismeni, bolje da se pokriješ dekom i šutiš nego da lupetaš gluposti na internetu i dokazuješ koliko si retardidran."... Nije mi jasno zasto ne smijem iznjeti svoje misljenje o necemu sto se zove kosarka i oni koji se bave njome. zbog cega me vrijedjas i oslovljavas tako ruznim imenima???? To govori izgleda o tvojoj hrabrosti??? A?? Imas li hrabrosti da se upoznas sa mnom??? "MIRZA DELIBAŠIĆ ne samo da je najbolji košarkaš..." I zbog toga sto je bio kosarkas ti mene vrijedjas???? Hajde molim te da te upoznam.!
Prikaži sve komentare (67)