Mozete vi srati koliko hocete. Svi komentari su vjerovatno dosli od mlađe raje koja je jos bila u pelenama kada se ovaj covijek prosetao sa Portom u ligi prvaka. Volio bih vidjeti ove kvazi strucnjake sta bi mogli uraditi sa ekipom kao sto je Porto.Ostavicu na stranu njegove uspijehe sa ovim velikim ekipama.Lako je biti trener u chelsiu, realu barsi bajernu. Haj da vidim Guardiolu u Portu. To mi je zivotna zelja.Ostavite na stranu njegovu aroganciju.I ja bih bio arogantan da imam kesa kao on.
Pricas gluposti , kao da je porto los toliko , pogledaj samo ko je tada igrao za porto , a ti nisi ni u mudima bio kad su Benfica i Porto osvajali sve u evropi glupane glupi .. celzi tad nije ni postojo
Koji si ti retard adolf prica raja izmedu sebe razgovaramo razmjenjujemo misljenja nemoj se petljati kad veze nemas. I ako hoces da udes u konstruktivnu raspravu onda povedi racuna o rijecniku. Neznam da li ces moci ali probaj molim te zbog sebe.Ako procitas ono sto sam napisao vidjeces da nisam napisao da je Porto bio los ali kad vec lupas reci mi da li je u toj sezoni Porto bio bolji od reala mancestera barselone milana intera bajerna.. A to kad su benfika i porto osvajali nesto po europi cu pitati svog dedu. Izuzev sto je Mourinjo sa Portom napravio to sto je napravio.
Prikaži sve komentare (24)