obratite pažnju: http://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/lsd-moze-biti-dobar-za-zdravlje/130906091 http://www.4dportal.com/hr/crna-kronika/3566-tvorac-lsd-a-qmoj-izum-izazvao-je-pravu-mentalnu-katastrofuq čovjek je sam priznao da je njegov izum izazvao pravu mentalnu kalastrofu, a ove naše dobričine sa klix'sa vazda promovišu neke droge kako su dobre za zdravlje i uništavaju mozak našoj djeci, jer djeca misle da su marihuana, ecstasy, lsd ustvari današnji trend, tj. ko konzumira to misli da je inn u društvu, a kad napuni 30 godina govori svojim roditelja sto mi je ovo trebalo u zivotu, Šta uradih od svog mozga.... to se obično dešava nakon prestanka konzumacije droga. A vidim koliko je komentara ovde gdje se podrzava legalizacija marihuane, pa bujrum ;) samo duvajte... sve je to super i kull, ali posljedice su nesagledive kad sve jednog dana stane.
@Donald Duck: Skodi i alkohol i kafa i duhan i "tablete za ucenje", pa i one za smirenje pa se opet podrazumijeva da ih djeca trose. I niko ne kaze kad se spominje legalizacija icega da to znaci da od tad treba djeci uz uzinu spakovat i po cistu spricu i iglu. Nego da se prestanu punoljetni gradjani tretirati kao kriminalci zbog neceg sto rade prvenstveno sebi i slati u zatvore umjesto na lijecenje - kao sto se bez ikakve debate radi s alkoholom i raznoraznim drugim ovisnostima, od sexa, preko kocke, pa do interneta. Tretiranje gradjana koji droge bilo koje vrste samo trose kao da su kriminalci samo opterecuje drzavu, ekonomiju, sudove, policiju, zatvore i ne doprinosi nikom drugom do kriminalcima koji zbog zabrane kontrolisane prodaje zgrcu milione za robu koja kosta skoro nista da se proizvede. Apsolutno sve je isto kao tokom prohibicije alkohola u USA, samo sto je zarada daleko veca.
bravo sleepyvonsleeslp! ovo ti je bilo 'u sridu'! dodao bi jos samo da donaldduck mjesa babe i zabe; lsd i kanabis dva razlicita pojma. lsd teska halucunigena droga, kanabis laka droga, cista priroda. kanabisova ljekovita svojstva poznata i dokazana hiljadama godina...ponavljam svaki put kad je ova tema: 100x vise zivota uniste rakija i cigare al eto to je nadem narodu normalno.
Prikaži sve komentare (71)