Bosna je mini Jugoslavija e sad znate sta se desilo nazalost kad neko nije srecan on ce jednostavno otici pre ili kasnije . Ja mislim da su bosanci uplaseni da ostanu sami zato sto nikada nisu imali svoju drzavu a i politicari su im dosta smotani u vodjenju drzave tako da nemaju neki izbor nego da po svaku cenu odrze BIH .
sta laprdas ti??? jesil ti prirodno glup il sta? pokusavas bit pametan.. e pa isufro si se... BiH je bila drzava priej smrdije a vladala je i sa poal kurvatse ja se uvijek dicim sa poveljom kulina bana
Jugoslavija je umjetna tvorevina nastala prisilnim udruzivanjem pet drzava, plus Srbijom sa Sandzakom i Kosovom koji su voljom velikih sila dodani Srbiji. S druge strane Bosna je hiljadugodisnja historijska cinjenica i nema nikakve dodirne tacke sa Jugoslavijom, osim izmijesanosti koja je nastala posrbljavanjem Bosne za vrijeme prve, druge i trece krepotine nazvane SHS i Jugoslavije. To je osnova logike sto se toga tice. Zato nemoj biti glup, Bosna nije kao Jugoslavija (otkad orginal moze biti isti sa umjetnom tvorevinom koja je trajala manje od 100 godina) ni po cemu.
Prikaži sve komentare (187)