"Prvi slučaj prenošenja nove vrste ptičije gripe s čovjeka na čovjeka dogodio su u Kini." "Eksperti upozoravaju da nema razloga za paniku i da ovaj slučaj ne znači da je virus razvio mogućnost bržeg i lakšeg prenošenja među ljudima." Ovdje je neko lud. Da li je problem u ekspertima, čija kontardiktornost nema granica ili je do mog shvatanja izjava!?
Problem je u tom sto si glup turcine. To sto je presao sa covjeka na covjeka ne znaci da je razvio mogucnost brzeg i lakseg prelaska u odnosu na prije... kog vraga ne kontas tu mahke ti... moze prelaziti al ne brze... kontas
@indijanac_ Neki komentar u vezi predmetnog članka, ne ni ovaj put!? Klix, hoćete li konačno banovati "Indijanca"!? http://www.klix.ba/profil/indijanac_ Osoba kao dotični, konstantno "trola" iz komentara u komentar! Nije problem nešto ne znati, nije problem pitati i nije problem izreći svoje mišljenje, ma kako negativno bilo. Međutim u slučaju dotičnog, isti ne radi ništa od naprijed navedenog, samo "trola" i to uporno, bez obzira o kojoj temi se radilo!
Prikaži sve komentare (10)