Izrael nikada nece nestati ! Zasto ? Zato sto imaju jaku potporu i jako su pametan narod,imaju jako naoruzanje i slozni su ! A vama koji pisete na klixu komentare protiv izraela porucujem da se nosite u 3 PM jer ste poput onih koji su zeljeli da uniste Bosnu i Hercegovinu bas kao sto vi zelite da unistavate neke druge drzave i poubijate njene stanovnike !
Antifa ti koji pusis foru misleci da taj narod vrijedi grdno se varas ! to je narod koji je proklet i koji je dobijao najvishe poslanika od boga to jest kako poslanika tako i dokaza medjutim sejtan ih je zaveo pa su otsali pored svih tih silnih dokaza toliki nevjernici da su samo bog zna koliko poslanika i vjerovjesnika ubili, medjutim nije na tebi da ih branis ovdje niti da ih neko zali ! na nama je da budemo ubijedjeni da ce istina sigurno pobijediti a laz utrijeta ! znaj da ako ostanes pri svojoj ideologiji bices kao i oni u dzehenemskoj vatri ljutojj !!!
@ponizni rod Majmune jedan, pričaš o životima nevine djece i žena. A vala i velikog broja muškaraca koji hoće da normalno žive, i koje boli k***c za ratove i religiju. I ti pozivaš na ubijanje nevinih ljudi, a neki si vjernik? I to za Ramazan? Znači za Ramazan ne smiješ pogledati žensko u suknjici, ali zato smiješ maštati o smrti nekoliko miliona nedužnih žena i djece?
Prikaži sve komentare (84)