završna faza uništavanja grasa u režiji centrotransa i korumpirane vlade na čelu sa jusufom brzicom je na pomolu. centrotrans će preuzeti kompletan autobusni gradski promet, a moguće je i tramvajski i trolejbuski prevoz da se da privatnicima. radnicima grasa se loše piše, većina će ih dobiti neku otpremninu i put kući, a dio će početi raditi za privatnike bez ikakvih prava. dio terena gdje je parking grasa postat će poslovno-stambena zona gdje će uskoro pojaviti uništivači grasa sa parolom kolko je mene tu. osim toga budžet kantona će ostati bez velikog priliva sredstava od prodaje karata, što znači da će se skresati mnoga izdavanja. narod nije ni zaslužio bolje jer bira takvu vlast i uvijek ide opcijom nek je njemu lakše, a nije bitno što je ispravno. da je moralan nikad ne bi sjeo u vozilo centrotransa nego bi sa radnicima grasa izašao na ulicu i silom smijenio konje sa vlasti. bosanski narod za to nema petlju jer je navikao da se guzi i da bude sluga.
Od prodaje čega??? Kakvi crni prilivi, pa kanton godinama doplaćuje grasu. Prva stvar koju treba uraditi je maknuti štampariju karata od grasovih lopova, i tek će se onda vidjeti pravo stanje u grasu po pitanju karata, a ne ovako, pa onda šefići i sitne ribice po grasu mogu da priuste sebi volva s60 golfa 5,6,7 pasata itd itd od bijedne plate koju "nikad" ne dobijaju.
samire ti kad platiš kartu to ne ide na budžet grasa već u budžet kantona pa se poslije pare proslijeđuju. ne funkcionira gras na privatnom principu.
Prikaži sve komentare (137)