Homoseksualna orijentacija vodi ka homoseksualnom činu,a homoseksualni čin je grijeh i kako onda ova dva pojma razdvaja? Ovako nešto nema smisla niti logike. Zasto je Bog stvorio žensko i muško nego da se razmnožavaju.Da je tako onda bi muškarci bili u stanju rođati,kako god pogledaš ili sa vjerskog ili sa logičkog aspekta ova izjava veze sa vezom nema pa nek se ljute " ovi " koliko žele. " TEŠKO JE POKAZATI ISTINU ONOME KADA JE LAŽ ONO JEDINOM STO ŽELI ČUTI"
U krscanstvu, a i u islamu, nije zabranjeno biti homoseksualac, odnosno osjecati naklonost prema istom spolu, nego je zabranjeno prepustiti se tim osjecajima i imati spolni odnos. U islamskim zemljama te niko ne moze kazniti jer osjecas ljubav prema muskarcu. To jeste nesto sto je nepozeljno i trebas se kao moliti Bogu da te izvede na pravi put, ali kazna smrcu se daje tek onda kada dodje do spolnog odnosa. Isto tako, danas nikome nije zabranjeno reci da je pedofil, ali kada se prepustis tome i pocnes mamiti djecu na sex, tek onda drzava kaznjava. Kaznjava se djelo, a ne ono sto neko osjeca.
Homoseksualci se smatraju za visoko rizicnu grupu prenosilaca virusa side. Ova cinjenica je dovoljna da pokaze kako priroda nije prihvatila homoseksualnost kao normalno seksualno ponasanje medju ljudima. Homoseksualcima se preporucuje da koriste prezervative ukoliko se zele zastititi tokom seksualnog odnosa. Ako homoseksualnost bez koriscenja prezervativa ne moze biti sigurna, kako onda moze biti prirodna? Zar nije izraz “prirodno, ali ne sigurno” kontradiktoran sam po sebi? " albulus" o čemu mi onda pričamo.A ne nije tačno da u Islamu nije zabranjena homoseksualnost,to si samo ti rekao.Ajeta ima u Kur'anu koji govore o tome a sada da Ajeta pišem na ovu temu po ovoj stranici nebi smisla imalo.Uglavnom nemoj govoriti puno o onome o čemu ne znaš.
Prikaži sve komentare (190)