I zahvaljuci vasim zakonima po kojima ti i takvi kao ti za 10 godina zarade preko milion maraka u ovoj drzavi, ali zato su nam bolnice stare po 50 godina. Ukupna vrijednost imovine porodice Lagumdžija danas prelazi dva miliona KM. Podaci iz imovinskih kartona koje je Lagumdžija popunjavao kao kandidat za ministarske i poslaničke funkcije pokazuju da su više od polovine ovog iznosa stekli nakon 2002. godine. On je 2002. godine prijavio imovinu vrijednu skoro 860.000 KM.
Zasto izdvajanje Lagumdzije, kao da je maslo ostalih politicara za ramazana? Navedi ovdje podatke iz imovinskih kartona Lijanovica, Dodika, Izetbegovica, ali malo pogledaj i imovinske kartone njihovih prvih rodjaka, bankovne racune u drugim drzavama i uvidjet ces stvarnu "tezinu" nasih politicara
Apsolutno se slazem sa tobom. Vjerovatno su svi isti, samo nisam nasao podatak o ostalima, ovo je tekst CIN-a koji mozes naci na netu. Za Tihica se zna, prijeratni piljar, maticar, danas kupuje stanove od stotine hiljada maraka, Bakira da ne spominjem, Scepu takodje, to su opstepoznate stvari. ali o ovome se nikad nista nije pisalo, a uvijek su ga branili isti oni koji napadaju Bakira, Tihica, i ostale(kao ti npr)pa evo da vidimo da i vas vodja ima oraha u dzepu.
Prikaži sve komentare (100)