koje su ovo budalastine i ublehe. pa ljud moji biste li vi citav zivot proveli u jednoj zgradi??? ovo je najnehumanija gradnja, pa mi smo ljudi a ne ptice da zivimo na 200m, 500m, 800m. katastrofa, ovakvim trendovima nas samo tjeraju da svakim danom sve manje i manje se druzim i da svakim danom sve manje i manje budemo ljudi. pogledajte ko i kako gradi ovo (kinezi, ameri, arapi), pa pogledajte malo njemacku, i jedno cudo njih nema u ovom. zasšto??? zato sto je to jedini pametan narod u svijetu, pa nisu budale da trose milijarde za nesto sto ce nakon nekoliko godina propasti.
Njemačke nema u izgradnji nebodera, a zbog toga su jedini pametan narod u svijetu? Nemoj se uvrijediti, ali tvoj IQ je uvreda za čovječanstvo. Ne znam zašto si prije svega pisao u prvom iicu sve kad do kraja života nećeš uživo vidjeti zgradu višu od 50 katova.
Prvo se obrazujte sta su neboderi...:D. Ja nisam rekao da u njemackoj nema nebodera, ima i to samo u biznis dijelovima grada, Dino kao sto ti spomenu Frankfurt, ne treba mi youtube, svake godine sam tamo bar 2X...:D. Govorio sam o ovim budalastinama i zgradama /gradovima, i opet vas dvojicu "pametnih" pitam (posto je moj IQ mali...:P) biste li vi proveli citav zivot u jednoj zgradi (jer te zgrade sadrze sve, znaci nema potrebe da ih napustete), i biste li zivjeli na pola km od zemlje??? Haj saagledajte realno (mislim master sam grđevine) koliko je opravdano investirati u nekakvu zgradunirnu 1,5 milijardi dolara???? Vas dvojica dajte mi neko logicno objasnjenje (samo nemojte napisati usteda prostora).
Prikaži sve komentare (39)