za početak treba otjerati 99% grasovaca iz grasa. a da bismo bili sigurni da smo otjerali prave, onda otjerati i onih 1% jbg, svaki napredak zahtjeva zrtve. a onda zaposliti ljude koji zele da rade i nije im mrsko, a ne tetke, strine, Đetiće i ostalu rodbinu sa Sandžaka crnog.
A znaš li ti koliko ima uposlenih u GRAS-u koje su "ugurali" ministri preko svojih štela a da na posao nisu nikad došli, šta više nisu se nikad ni pojavili?! Dovoljno bi GRAs-u bilo kad bi se riješio (NE)POSTOJEĆIH radnika ali iza njih stoji neko "jak" iz Vlade i njima se ne smiije ništa! Zato NAŽALOST uvijek ispašta onaj koji nije ništa kriv, koji želi raditi! Očigledno ne znaš, i glupi Bubica je iz Sandžaka, pa on gura svoje tetiče i tetke u KS, tj. CTS!! Šta kažeš na to?!
@vogosca_kglava: nisam ja branio CTS, ja navodim šta je problem u GRAS-u. Upravo sam i pričao o tim osobama koje su "ugurali" ministri i opštinari na (ne)radne pozicije koje su visoko plaćene. Pročitaj bogati komentar kako treba, malo se skoncentriši, pa me onda napadni kako bog zapovijeda. @Hemera: slažem se. naciste treba ukloniti iz države. isto tako treba ukloniti i kriminalce, a pošto 90% sandžaklija se bavi upravo kriminalom, treba ih vratiti kući, pa nek' tamo kriminališu :) a s njima, što se mene tiče, i svu preostalu gamad koja se ugledala na njih, pa se uFatili takvih poslova umjesto da rade svakodnevno na unapređenju NAŠE države i naših gradova.
Prikaži sve komentare (31)