Kada čitam komentare mojih bošnjaka zgadi mi se život !!!! Zar nije važno da djeca dobivaju matične brojeve, a šta me briga koliko područja će biti u BiH ( Federacija i Republika Srpska su BiH ) Bošnjaci moji dragi, ugrožen je vitalni nacionalni interes svih Bošnjaka kada nemaju posla i nemaju šta jesti, spametujte se dragi moji Bošnjaci. Svi Hrvati ulaskom Hrvatske u Evropsku uniju postali su građani Evropske unije, a Srbija je daleko ispred BiH po pitanju ispunjavanja uslova za ulazak u Evropsku uniju. Srbija kada uđe u Evropsku uniju svi Srbi iz Republike Srpske su građani Evropske unije. A gdje ćemo mi Bošnjaci........ ovo Srbi i Hrvati namjerno rade da se ne ispunajvaju uvjeti za ulazak BiH u Evropsku zajednicu, jer znaju da stoličari iz SDA uvjek prave zastoje povlačeći vitalni nacionalni interes......Neka nam je Bog na pomoći i po dani i po noći !!!!!!
I sve što SDA blokira na državnom nivou, Republika Srpska će izglasati u formi Zakona na entitetskom nivou.I naravno SDA "jača BiH" ali ako ćemo se lagati, a lažemo se.
@poter Tvoje razmisljanje je isto ono razmisljanje tvoji i moji predaka koji uopste nisu imali drzavu uvijek su bili pod okupacijama drugi drzava i nacija od Turske , Austro-Ugarske , Kraljevine Jugoslavije, NDH , SFRJ, zasto sad kad imamo priznatu drzavu da odustajemo od nje zasto da prepustamo ono za sta su se nasi djedovi ocevi braca borila i ginula i krv davala , za BiH se treba boriti samo s zajednistvom Bosnjaka.
Prikaži sve komentare (313)