Ima da vas ona slovenac sto je tezak ko filiala svicarske nacionalne banke sve pojede. Dok vi zelite da pezivite lola narucuje nove 747 koej ce iz novog LJ aerodorma, a vec su radovi poceli da lete za mnoge van Europe destinacije.
Sta bulaznis ti bre :) Inace dogovor je postignut, nego kao ono u tajnosti cuti se sve, ali od septembra ide sve novo, iznajmljuju 10 novih a319 a kasnije kupuju, jer ne mogu tako brzo da stignu novi avioni, otvaraju nove linije, verovatno ce pojacati ka regionu, sigurnoi i ka Sarajevu, otvara se i Banja Luka, videcemo, bice interesantno jako i korisno nadam se za sve u SRB i regionu!
Procitaj o projektu Aeropolis u Sloveniji. Pa ces skontati. Ima neki multi milijarder, a u Luciji pri Portorozu lola ima jathu vrijedu 15 mil € voza Bugatija i sl. te stalnu adresu ima u Monaku. Kazu da je slovenac ali kao zivio u SADju citav zivot - neki invesitior i poduzetnik. Ako je istina sto se pise onda ce to nesto novo biti poput Virgin Airlines i to ce ti znaciti ende, aus, schluss za skoro sve te kompanije u regionu.
Prikaži sve komentare (54)