Gdje si sad u ovim trenucima Radoncicu, da ti *** nanu izdajnicku UDBAsku, da jam ja na tom mjestu posalo bi tri helikoptera specijalaca i opkolili objekat i porucio srpskim vlastima da se ne igraju sa glavom, NESMIJE nijednom bosnjaku/nji falit ni dlaka na glavi ili ce onda da vide sta su batine brk u brk, opet im lako tuci goloruk narodi to zene a nasi supci sjede u Sarajevu kao i uvjek i sute ko picke. NARODE utsanite vec jednom i skidajte sa vlasti tu izdajicku bagru, vjerujte mi; da je Sefer Halilovic presjednik nebi niko vise smio da zamisli a akmoli digne ruku na ijednog Bosnjaka bilo to gdje u BiH.
Kad neko prebije ili ubije amerikanca 20.000 km od USA oni posalju 6U flotu ili drone i manje vise sravnaju zemlju u pitanju. U nas opet nakon genocida 20-100 km od Sarajeva kao u Visegradu, Srebrenici, Mostaru itd i dan danas moze ko god zeli napadati, vrijedjati, tuci pa cak i ubijati Bosnjake nekaznjeno a vlast u SA i nemrdaju repom. Jedini garant sigurnosti gradjana BiH a to jest ARBiH su vlasti u SA nakon Deytona podhitno razoruzali????? pitajte se zasto, zato sto tada vladajuca stranka niti je formirala/organizirala/finansirala ARBiH, to je narod i ljudi ucinili koji nisu bili pod kontrolom SDA i zato su u toku rata i skidani sa pozicija. Uzmite samo SA kao primjer, dok je Sefer komandovo u najtezim uslovima bilo napredka u SA i linije su se pomjerale, kad je Delic dosao na poziciju linije se vise nisu makle ni metar oruzja i ljudstav je bilo 10X vise??? BOSNJACI otvorite vec jednom oci i vidjate ko su najvece izdajice bosnjacko naroda, upravo oni "najzeleniji" koji vele da vas zastupaju.
Nemojte me pogresno shvatiti, da u sam u poziciji i ako sam Bosnjak muslimanske vjeroipovjest ovo sto sam pisao vazilo bi za SVE gradjane BiH, bez obzira na naciju/vjeru ili boju, istu bi sigurnost garantirao svim gradjanima BiH pa cak kada su i van granica drzave. Moje gradjane bili bi 100% zasticeni bilo gdje da se nalaze i jadan onaj koji bi na bilo koji nacin ugrozavao njihovu licnu ili imovinsku sigurnost.
Prikaži sve komentare (41)