sve dok je politicara koji djele narod u nacionalne torove, a rade to vec 20 godina... i kada se ljudi budu gledali kao građani a ne samo bosnjaci, srbi i htvati u ovoj zemlji će i doći do nekog napretka
Ma nemoj! Dok srbi i hrvati maksimalno jačaju svoje nacionalne pozicije Bošnjaci treba svoju slabe za neku multikulturalnost koja je mit u ovoj zemlji. Najviše Bošnjaka je u proteklom ratu palo od prvih komšija, najviše je Bošnjakinja silovano od prvih komšija, najviše je Bošnjačkih kuća spaljeno i opljačkano od prvih komšija i sve to treba zaboraviti!? Isti ti srbi i hrvati preko svoji predstavnika (Dodik-Čović) i danas rade o glavi Bošnjacima a mi trebamo glasati za neke anacionalne stranke!? Klin se klinom izbija!!! A ekonomija i privreda jedne države nema apsolutno nikakve veze sa tim je li na vlasti stranka lijevog ili desnog centra, već sa stručnim i moralnim kvalitetima te stranke. Ti tu svoju SDP-DF propagandu širi na nekom skutorskom ili pravoslavnom forumu ili portalu.
E tako su i meni govorili u školi, svi smo mi isti, a kada sam rekao da je moj jezik hrvatski svi su me čudno pogledali. I dan danas mi nije jasno, zašto vam to toliko smeta? Uostalom, čemu priča, kad su se Hrvati većinom iselili iz BiH. Ostali su samo starci. Na vama Bošnjacima je da sredite državu jer ste većina, vi odlučujete. Izvolite godpodo urediti državu.
Prikaži sve komentare (35)