Velka je ovo stvar što je on to sve prizno, bez obzira što će mnogi reći da je to sve radi nagodbe. Ipak je on sitna riba koja je samo držala pušku. Većina nas zna ljude koji samo u rijetkim prilikama pričaju o istini u ratu. Srbi su naravno usrali motku do kraja, ali i ono što se po Sarajevu radilo je van svake pameti. Ne samo od Bošnjaka prema Srbima, nego Bošnjaka prema Bošnjacima.
izvini,a sta se to radilo po sarajevu...???srbima se nesto radilo...???procitaj malo gore tekst i svedocenje ovog zlocinca...ljude su resetali mitraljezima da ih sto vise pobiju u kratkom roku...ko je to u sarajevu radio takve stvari...???nemoj da jedes govna i nemoj da izjednacavas njihov genocid i ratne zlocine sa par ubistava koja su pocinili neki pojedinci u sarajevu...
Odvodilo ih se u zatvor i tamo držalo, prebijalo, neki su i ubijeni, slalo ih se da kopaju rovove po danu na prvoj liniji, vrijeđalo ih se svakodnevno itd. Ne izjednačavam ja ništa, nego ti negiraš sve i praviš od svoje strane anđeosku. Ko eto oni koji su ubili porodicu glavnokomandujećem u ABiH su štedili Srbe po Sarajevu. Jeste al u kurcu.
Prikaži sve komentare (30)