ta saudijska arabija je i inače debilana od države. dok im se šeici vani voze u lamborđinijima kod kuće glume vjernike. sa islamom (mislim na vlast) imaju veze koliko i ja sa udruženjem šahista u karipskom otočju. vlast saudujske arabije je najobičnija filijala preko koje ameri furaju svoje interese na bliskom istoku.
to je tako ocigledno...da ne kontam kakav IQ mora covjek imati , kao neki naši dragi momci Bosanski, puste bradicu i pocnu nesto sve oko sebe "SAUDIZIRATI" i uzizati tu drzavu njenu dogmu i filozofiju... zaista to ne mogu da provarim...jer i oni imaju oci i valjjda vide da je LONDON prepun prinčeva i kraljeva sa bliskog istoka... koji se takmice koji ce imati ljepsu jahtu, auto, trebu...itd... i jel to ŠERIJAT? znaci za njegove podanike vrijedi šerijat za njega NE... ne to nije ni ISLAM NI ŠERIJAT to je obicna TOTALITARNA MONARHIJA koja koristi vjerske zakone da bi sebe drzala na vlasti...a naravno da su produzena ruka WASHINGOTA I IZRAELA...to su u stvari njihovi ljudi. jer ko su ti SAUDI i bili do dolaska na vlast? isto ko i OSAMA!
@Ares_Kane: Ukoliko neko pusti bradicu, i počne živjeti životom po islamskim principima, to automatski znači da podržava Saudijsku vladu? Kakav je to zaključak?
Prikaži sve komentare (120)