Gdje se to u islamu spominje pojam 'flertovanje' ? Kaže Allah u Kur'anu: "Ne približavajte se bludu, jer je to razvrat, kako je to ružan put!“ (El-Isra',32) Nije rečeno: "Ne činite blud!", već "Ne PRIBLIŽAVAJTE SE!", također je blud spomenutom kao put. To znači da put bluda je postupan. Sve kreće od tih 'bezazlenih' stvari kao što je flertovanje, a najčešće završi kobno!
kraftwerk, i heroin oslobađa čovjeka stresa, napetosti, nemira, nervoze, opušta, tako da stvari koje nam to rade ne moraju biti uvjek ni dobre, al opet svakom svoje, ne treba nikog osuđivati niti mu nametati svoj nacin razmisljanja. jer kemO gleda sa vjerskog aspekta i tu nema nedoumice kada je blud u pitanju.
pa brate niko te ne tjera da citas onda o tim stvarima, a pogotovo da komentarises od kojih ti je pun da ne kazem sta... lagano onda u sve i u svoje kljuse i komentarisi o onome sta te interesuje u zivotu, a druge ljude pusti da zive po SVOJIM principima, nacelima ili vjerskim ubjeđenjima. a to sto neko vozi audi 8 nema ama bas nikakve veze sa temom
Prikaži sve komentare (100)