Nakon uspjesnog atentata Apis i Protic zakljucuju da i u buducim akcijama za stvaranje Velike Srbije treba nastaviti sa ukljucivanjem bosanskih Muslimana, jer ne pokazuju dovoljno razvijenu nacionalnu svijest i podobni su za asimilaciju. Da je to istina mozete vidjeti gledajuci kroz povijest od 1914 pa do danas. Srbi su uvijek imali nekog "svog Muslimana" koji je radio za interese Velike Srbije. Posljednji u nizu je Rasim Ljajic u Srbiji, a u Bosni imate vise njih. Cak se prica da je i Sulejman Tihic jedan od njih. Zato se dragi Bosnjaci, ne pitajte zasto vam je drzava takva kakva jeste. Ona je samo odraz stanja u kojem se nalazi Bosnjacko-muslimansko bice, a to je totalno rasulo i nevjerojatna podcinjenost srpskim interesima u Bosni i sire. Ma koliko vam to smetalo, to je istine, a to sto ste vi slijepi kod ociju pa to ne vidite, zahvalite se Tihicu, Ljajicu i ostalim dusebriznicima koji vas odvedose u srpski zagrljaj iz kojeg necete zadugo izaci.
+1 za komentar. Žalosno je kada takav komentar o stanju naše nacionalne svijesti mora dati neko ko uopće nije Bošnjak (barem mislim da nisi po nicku).
+1 za dobar komentar ovog @ivana.bilica. Ja bih dodao tu i Zlatka Lagumdžiju UDBAŠA, par exellance. Još jedan srbobalija se dočepao vlasti u Bošnjaka. Mnogo se izvinjavam svima što sam glasao za SDP u oktobru 2010.g. Crnogorac-balija je treći Fahro. Da ne pričam o Bakiru Srbo-baliji koji teži da realizuje planove babe mu rahmetli. Begovat Bosnu, ne sanjaj Srbobalija KirBa.
Prikaži sve komentare (378)