8000 ratnih zarobljenika ne moze uci u istu ravninu s onim sto su svabe napravili rusima ili zidovima. Zakon brojeva. Problem je sto nemate apsolutno nikakav identitet i sad ovo s genocidom u biti brendiranje samog sebe kao vjecne zrtve genocida sto je i smijesno i pogubno jer covjek uvijek mora sebe potvrditi kroz uspjeh a ne kroz pricu o bespomocnom porazu. Stvarate sami od sebe mentalne patuljke na taj nacin.
Mi identitet ne gradimo na lažima, za razliku od nekih naroda oko nas. Problem je vaš što identitet pokušavate sagraditi bjesomučno lažući i čineći zločine. Ima da bude rezolucija i neće biti kako vi hoćete i tačka.
Jesi ti čitao Bibliju, Kur'an ili slično?! Trebao bi. Tamo stoji:" Ko ubije jednog nedužnog čovjeka, kao da je ubio čitav svijet!" Vi ste pobili preko 8000 nedužnih civila, i još se s time ponosite. Valjda stati nekad pred Bogom i odgovarati! Tu neće proći srpska lažna propaganda! Ne razumijem nikada ljude ako se tako nazvati mogu koji na tuđoj nesreći grade svoju sreću. Stići će i vas i njih nečije suze Srebrenice, Palestine i svih nepravdi ovoga svijeta.
Prikaži sve komentare (89)