nadam se da će sirija i njena vojska uspjeti se othrvati napadu nato fašista i maloumnih vehabija. pomoć rusije je te od presudne važnosti, bez nje sirija teško da ima šanse. nadati se da će rusija pomoći jer se radi i o njenim interesima.
Evo, javio se i četnički konj veer da podrži sebi slične. Podržavati monstruma koji balističkim raketama gadja naselja sa civilima je terorizam, i onaj ko ga podržava je govno od čovjeka. Bombardovanje Halepa raketama Skad: http://www.youtube.com/watch?v=tVYiVEXYWJs No, jesi li, četnički konju, pročitao da je tvoj junak Asad jako dobar sa mrskim ti jevrejima i Amerima, i da zapravo ovi i ne žele da Asad ode. Evo šta tvoj izvor kaže: http://www.advance.hr/vijesti/intervju-noam-chomsky-o-ratu-u-siriji-pobuni-u-turskoj-i-imperijalistickom-prekrajanju-granica/ A evo zašto je Obama morao da pristane na uklanjanje embarga na naoružavanje pobunjenika: http://www.putvjernika.com/U-zizi/sta-se-krije-iza-americke-dozvole-o-naoruzavanju-sirijskih-pobunjenika.html
ja tebe ne vrijeđam nego iznosim svoj stav. za mene je podržavati bolesnike koji vade organe ljudima i jedu ih bolestan i monstruozan čin, a ne odbrana vlastite zemlje. vojska pokušava istjerati stranu uvezenu gamad iz svojih gradova, pri tome jasno koristi i artiljeriju, a da nema uvezene gamadi i natoa koji ih financira, rata u siriji ne bi ni bilo, pa ni bombardiranja.
Prikaži sve komentare (42)