Nikakav vam je sistem naplate, ovo nigdje na svijetu nema. Imate viska kadra, guz****a se udaraju, slabo ko sta radi. Jedan ozbiljan restart vam treba.
Andrej Nikolaidis je rekao da ovo nema veze sa naplatom nego da je ovo odluka političke trojke da zatvori Federalnu Televiziju i na taj način po uzoru na Vučića nameću svoju istinu. Nema ovo nikakve veze sa naplatom jer Kartelaši i Deterteri pokušaju da nametnu svoju istinu 85% koji nisu glasali za njih. Ne dopustimo kriminalcima i dezerteruma da nam ugase Televiziju koju nisu uspjeli Karadžić i Mladić ugasiti. Idemo svi na ulice
Šta su pokušali???? PRIJEDLOG JE: da SVE pare od naplate idu u BHRT a onda da on uzme sebi (BHRT) 50%, a onda da FTV u i RT RSu da po 25%\ dakle, RS od 2017. nije uplatio ništa BHRTU i Dužan je preko 80 MILIONA SADA ZAMISLITE Naplata ide samo iz Federacije i to se zna iz kojih gradova najviše!!! Ovo je dno-dna!!! a plaća direktora BHRT 5.000,00 KM Treba ga pitati: za koga radiš??? OVO JE ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE!
Prikaži sve komentare (71)