Lepo i pazljivo svi procitajte komentare ispod,pa nas posle pitajte zasto ne zelimo da zivimo sa Vama u istoj nakaradnoj drzavi BiH!
A gledaj nesto cetnik, nije ti Bosnu Rastko Nemanja ili ti ga tebi poznat kao "Sveti Savo" ostavio da ti je Bosna svedski sto da ti mozes birati s kim ces zivjeti u Bosni, a s kim ne. Sad je privremeno kako jeste, ali kad dodje do megdana, oni koji su dopeljali iz Hrvatske u genocidnu, oni ce da budu isporuceni napolje, a ostatak ce da se ponasa kako treba ili imaju opciju da idu u Srbiju. Cuj ti samo bezobrazluka, ukrali pola Bosne, sad bi da je legalizuju kao njihovo? Sramota.
A ti lijepo i pažljivo pročitaj gornji članak, pregledaj slikice i uzmi knjigu historije za period 1992 - 1995 pa nas poslije pitaj zašto znamo sa apsolutnom sigurnošću da su bajke o mirnom odvajanju samo to: bajke! Nakon silnih zločina, nakon genocida, nakon logora, silovanja, klanja, sada vas odjednom uhvatila kolektivna amnezija pa se čudite što nam se svima diže kosa na glavi na četiri s, trobojku, tri prsta i RS, i što ni za hiljadu godina nećemo dozvoliti da i jedan pedalj zemlje ode iz BiH. Daj molim te, ne vrijeđaj nam inteligenciju, pretvarajući se da ne znaš šta je reađeno u tvoje ime i kako je RS nastala. Ima jedna odlična poslovica: "oteto prokleto".
Prikaži sve komentare (427)