prebrojao sam ih...tacno 32 osobe...a u beogradu zivi preko milion stanovnika...ako pazljivije pogledate na ovoj grupnoj fotografiji u sredinu mozete vidjeti jednu bulu...ovo su vecinom muslimani iz sandzaka koji zive u bg...ne kazem da mozda nije zalutao i neki srbin...
Ti, i takvi kao ti samo znaju lupati i mrziti. Ne znas nacionalnost ovih ljudi, a nije ni vazno! Vazno je da su oni dali podrsku malom djetetu. I mogu ti reci da vecina ljudi u BGu nije ni (dobro) informirana o desavanjima u BiH, sta nije razlog da ih pljujes, kao sto je tebe nece pljuvati zato sto neznas bolje nego mrziti i generalizovati. Poz :)
Znamo da su Beogradjani tradicionalno neinformisani o desavanjima u Bosni, recimo do 2000 niste uopste znali da se bilo sta desilo u Srebrenici (ahrmmm), pa je onda trebalo jos deset godina da u stvari shvatite da se tamo desio genocid, mislim fakat sporo shvatate sta se desava u Bosni. Los protok informacija, sta li. Doduse ono za srpsku nejac i lavove ste odmah saznali, sto jest jest.
Prikaži sve komentare (142)