A gdje su Turci i Brkica ima li jos koji Salavat dje su Arapi i njihove qurave . Jena Juzna Afrika Slovenija i sad Irska imaju izgleda najvise empatije ali lista se povecava ..A zaboravih da su Turci odbili u parlamentu podrzati rezoluciju o Genocidu u Srebrenici zasto bi i u Gazi jer to nisu njihova posla
Koliko ja znam ovoj tuzbi se nisu pridruzile Amerika, Australia, EU (izuzetci Spanija, Slovenija, Malta i sada Irska) dok je Njemacka rekla da ce aktivno braniti Izrael na sudu protiv dokaza koje su prestavile Juzna Afrika, Turska, Jordan i Egipat.
Debilu, ne mora se hejtovati na prvu. Informises se pa komentarises. South Africa's case has been supported by the following states and international organizations: Algeria, Bangladesh, Bolivia, Brazil, Chile, Colombia, Comoros, Cuba, Djibouti, Egypt, Indonesia, Iran, Iraq, Jordan, Lebanon, Libya, Malaysia, Maldives, Namibia, Nicaragua, Pakistan, Palestine, Sahrawi Arab Democratic Republic, Saint Vincent and Grenadines, Slovenia, Syria, Turkey, Venezuela, Zimbabwe, African Union, Arab League.
Prikaži sve komentare (41)